CA

Rutes culturals

Track GPS

Només vint de les rutes proposades en aquest espai web, una per a cada municipi de la Serra de Tramuntana, disposa de track GPS descarregable en format .gpx. Per a poder-lo usar cal tenir instal·lada alguna aplicació que llegeixi aquest tipus d'arxius, com pot ser, per exemple, Wikiloc, Tracklia, Geo Tracker o GPX Viewer.   

Rutes culturals, poble a poble

Les rutes culturals per la Serra de Tramuntana ofereixen itineraris i informació dels valors patrimonials i culturals que s'amaguen pels carrers i voltants dels nuclis urbans de cada municipi. Els pobles es converteixen així en petits centres d'interpretació que assenyalen les seves aportacions als valors que fonamentaren la Declaració Patrimoni Mundial de la UNESCO. 

Del ponent cap al sector nord, d’Andratx a Pollença o viceversa, o travessant la Serra des del Raiguer a la costa Brava, diferents itineraris guien el caminant. La colonització de la muntanya i l’aprofitament dels seus recursos per a la supervivència, la comunicació i els intercanvis que es donaren entre els seus habitants defineixen una interessant xarxa de camins. 

Des de les propietats de muntanya, restaurades per a usos residencials i turístics, fins als camins i llocs de pas freqüentats pels excursionistes i pels nous visitants, es configuren sempre grans oportunitats de coneixement.

— 24 articles per pàgina
S'estan mostrant 25 - 37 de 37 resultats.

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes